The Ballad of Buster Scruggs

Resume: En western-antologi i seks dele, seks fortællinger om den amerikanske frontier fortalt af det Oscar-vindende instruktør-brødrepar Joel og Ethan Coen. Hvert kapitel fortæller en særlig historie om Amerika.

The Ballad of Buster Scruggs havde premiere på den danske udgave af Netflix den 16. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Ballad of Buster Scruggs" traileren

Se traileren for "The Ballad of Buster Scruggs" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Musical, Mystery, Romance, Western
Instruktør: Ethan Coen, Joel Coen
Skuespillere: Tim Blake Nelson, Willie Watson, Clancy Brown, Danny McCarthy
Spilletid: 133 min
Sprog: English, French
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.3
Rotten Tomatoes: 90%

Fra , når den udkommer 16. november, 2018, er en film og serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “The Ballad of Buster Scruggs”.

Husk, at ovenstående informationer og traileren til “The Ballad of Buster Scruggs” er skrevet af vores computere – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Ballad of Buster Scruggs”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “The Ballad of Buster Scruggs” i skrivende stund kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar