The Ballad of Buster Scruggs


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt6412452&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: En western-antologi i seks dele, seks fortællinger om den amerikanske frontier fortalt af det Oscar-vindende instruktør-brødrepar Joel og Ethan Coen. Hvert kapitel fortæller en særlig historie om Amerika.

The Ballad of Buster Scruggs havde premiere på den danske udgave af Netflix den 16. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Ballad of Buster Scruggs" traileren

Se traileren for "The Ballad of Buster Scruggs" herunder:

Om filmen

Fra premieredatoen , som er 16. november, 2018, er en film og serie som regel online på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “The Ballad of Buster Scruggs”.

Vær opmærksom på, at informationer og også trailer til “The Ballad of Buster Scruggs” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Ballad of Buster Scruggs”. Derudover er det ikke sikkert, at “The Ballad of Buster Scruggs” stadig kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar