The Ballad of Buster Scruggs

Resume: En western-antologi i seks dele, seks fortællinger om den amerikanske frontier fortalt af det Oscar-vindende instruktør-brødrepar Joel og Ethan Coen. Hvert kapitel fortæller en særlig historie om Amerika.

The Ballad of Buster Scruggs havde premiere på den danske udgave af Netflix den 16. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Ballad of Buster Scruggs" traileren

Se traileren for "The Ballad of Buster Scruggs" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Musical, Mystery, Romance, Western
Instruktør: Ethan Coen, Joel Coen
Skuespillere: Tim Blake Nelson, Willie Watson, Clancy Brown, Danny McCarthy
Spilletid: 133 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.4
Rotten Tomatoes: 92%

Fra premieredatoen som er 16. november, 2018, er en film som regel tilgængelig på netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem hvornår en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “The Ballad of Buster Scruggs”

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “The Ballad of Buster Scruggs” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om filmen “The Ballad of Buster Scruggs”. Derudover er det ikke sikkert, at “The Ballad of Buster Scruggs” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar