The American Meme


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt8106160&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: Netflix-dokumentar om fire amerikanske sociale medier-stjerner - Paris Hilton (@parishilton), Josh Ostrovsky (@thefatjewish), Brittany Furlan (@brittanyfurlan) and Kirill Bichutsky (@slutwhisperer). De kæmper alle for et opbygge online berømmelse - men også imod SoMe-faldgruberne.

The American Meme havde premiere på den danske udgave af Netflix den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The American Meme" traileren

Se traileren for "The American Meme" herunder:

Om filmen

Fra premieredatoen på Netflix, som er 7. december, 2018, er en film som regel online på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “The American Meme”.

Læg mærke til, at ovenstående informationer og også traileren til “The American Meme” er auto-skrevet – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The American Meme”. Derudover er det ikke sikkert, at “The American Meme” stadig kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar