The American Meme

Resume: Netflix-dokumentar om fire amerikanske sociale medier-stjerner - Paris Hilton (@parishilton), Josh Ostrovsky (@thefatjewish), Brittany Furlan (@brittanyfurlan) and Kirill Bichutsky (@slutwhisperer). De kæmper alle for et opbygge online berømmelse - men også imod SoMe-faldgruberne.

The American Meme havde premiere på den danske udgave af Netflix den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The American Meme" traileren

Se traileren for "The American Meme" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Bert Marcus
Skuespillere: Kirill Bichutsky, Hailey Bieber, Eric Blackmon, Amanda Cerny
Spilletid: 90 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 5.9
Rotten Tomatoes: 93%

Fra premieredatoen som er 7. december, 2018, er en film som regel tilgængelig på netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem hvornår en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “The American Meme”

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “The American Meme” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om filmen “The American Meme”. Derudover er det ikke sikkert, at “The American Meme” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar