The American Meme

Resume: Netflix-dokumentar om fire amerikanske sociale medier-stjerner - Paris Hilton (@parishilton), Josh Ostrovsky (@thefatjewish), Brittany Furlan (@brittanyfurlan) and Kirill Bichutsky (@slutwhisperer). De kæmper alle for et opbygge online berømmelse - men også imod SoMe-faldgruberne.

The American Meme havde premiere på den danske udgave af Netflix den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The American Meme" traileren

Se traileren for "The American Meme" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Bert Marcus
Skuespillere: Kirill Bichutsky, Hailey Bieber, Amanda Cerny, Dane Cook
Spilletid: 98 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.1
Rotten Tomatoes: 94%

Fra , når den udkommer 7. december, 2018, er en serie og film som regel online på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “The American Meme”.

Husk, at info og også traileren til “The American Meme” er autooprettede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The American Meme”. Desuden er det ikke sikkert, at “The American Meme” stadig kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar