Tall Girl

Resume: Handler om Jodi, som er skolens højeste pige, og hun har derfor altid følt sig akavet. Men efter at have dukket sig, være blevet grinet af og have undgået opmærksomhed for en hver pris i flere år beslutter hun sig nu for endelig at rette ryggen og holde hovedet højt.

Tall Girl havde premiere på den danske udgave af Netflix den 13. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Tall Girl" traileren

Se traileren for "Tall Girl" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Nzingha Stewart
Skuespillere: Ava Michelle, Griffin Gluck, Sabrina Carpenter, Paris Berelc
Spilletid: 101 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 5.2
Rotten Tomatoes: 19%

Fra , når den udkommer 13. september, 2019, er en film og serie som regel online på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Tall Girl”.

Husk, at info og også trailer til “Tall Girl” er autogenererede – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Tall Girl”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Tall Girl” i skrivende stund kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar