Strong Island

Resume: Familie, sorg og racistisk uretfærdighed støder sammen i denne Oscar-nominerede dokumentar, som udforsker mordet på filmskaberen Yance Fords bror.

Strong Island havde premiere på den danske udgave af Netflix den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Strong Island" traileren

Se traileren for "Strong Island" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Yance Ford
Skuespillere: Yance Ford, Harvey Walker, Kevin Myers, Lauren Ford
Spilletid: 107 min
Sprog: English
Land: USA, Denmark
IMDB-bedømmelse: 6.4
Rotten Tomatoes: 100%

Fra , når den udkommer 15. september, 2017, er en film som regel online på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Strong Island”.

Vær opmærksom på, at info og også traileren til “Strong Island” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Strong Island”. Derudover er det ikke sikkert, at “Strong Island” stadig kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar