Strong Island

Resume: Familie, sorg og racistisk uretfærdighed støder sammen i denne Oscar-nominerede dokumentar, som udforsker mordet på filmskaberen Yance Fords bror.

Strong Island havde premiere på den danske udgave af Netflix den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Strong Island" traileren

Se traileren for "Strong Island" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Yance Ford
Skuespillere: Yance Ford, Harvey Walker, Kevin Myers, Lauren Ford
Spilletid: 107 min
Sprog: English
Land: USA, Denmark
IMDB-bedømmelse: 6.4
Rotten Tomatoes: 100%

Fra , når den udkommer 15. september, 2017, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Strong Island”.

Husk, at info og traileren til “Strong Island” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Strong Island”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Strong Island” i skrivende stund kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar