Strong Island

Resume: Familie, sorg og racistisk uretfærdighed støder sammen i denne Oscar-nominerede dokumentar, som udforsker mordet på filmskaberen Yance Fords bror.

Strong Island havde premiere på den danske udgave af Netflix den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Strong Island" traileren

Se traileren for "Strong Island" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Yance Ford
Skuespillere: Yance Ford, Harvey Walker, Kevin Myers, Lauren Ford
Spilletid: 107 min
Sprog: English
Land: USA, Denmark
IMDB-bedømmelse: 6.4
Rotten Tomatoes: 100%

Fra premieredatoen som er 15. september, 2017, er en film som regel tilgængelig på netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem hvornår en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Strong Island”

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Strong Island” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om filmen “Strong Island”. Derudover er det ikke sikkert, at “Strong Island” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar