(Sæson 1-2-3)

Stranger Things

Resume: Da en dreng forsvinder, afdækker en lille by et mysterium, der involverer hemmelige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en mærkelig lille pige.

Stranger Things havde premiere på den danske udgave af Netflix den 4. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Stranger Things" traileren

Se traileren for "Stranger Things" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Skuespillere: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown
Spilletid: 51 min
Sprog: English, Russian
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.8

“Stranger Things” har fået en imponerende IMDb rating på 8,8 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra premieredatoen på Netflix som er 4. juli, 2019, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Stranger Things”.

Læg mærke til, at informationer og også traileren til “Stranger Things” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Stranger Things”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Stranger Things” stadig kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar