(Sæson 1-2-3)

Stranger Things


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt4574334&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: Da en dreng forsvinder, afdækker en lille by et mysterium, der involverer hemmelige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en mærkelig lille pige.

Stranger Things får premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Stranger Things" traileren

Se traileren for "Stranger Things" herunder:

Om serien

Fra når den udkommer 4. juli, 2019, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Stranger Things”.

Læg mærke til, at informationer og også trailer til “Stranger Things” er autogenererede – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Stranger Things”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Stranger Things” i skrivende stund kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar