(Sæson 1-2-3)

Stranger Things

Resume: Da en dreng forsvinder, afdækker en lille by et mysterium, der involverer hemmelige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en mærkelig lille pige.

Stranger Things får premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Stranger Things" traileren

Se traileren for "Stranger Things" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Skuespillere: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown
Spilletid: 51 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.9

“Stranger Things” har fået en imponerende IMDb rating på 8,9 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.

Fra premieredatoen som er 4. juli, 2019, går der som regel op til 12 måneder, før der kommer nye afsnit i en serie. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Stranger Things”.

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Stranger Things” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om serien “Stranger Things”. Derudover er det ikke sikkert, at “Stranger Things” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar