Someone Great


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt8075260&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: Musikjournalisten Jenny har lige slået op med kæresten. Nu er hun klar på en ny begyndelse med sine bedste venner.

Someone Great får premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Someone Great" traileren

Se traileren for "Someone Great" herunder:

Om filmen

Fra premieredatoen på Netflix, som er 19. april, 2019, er en film og serie som regel online på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Someone Great”.

Husk, at oplysninger og traileren til “Someone Great” er autogenererede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Someone Great”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Someone Great” endnu kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar