Someone Great

Resume: Musikjournalisten Jenny har lige slået op med kæresten. Nu er hun klar på en ny begyndelse med sine bedste venner.

Someone Great havde premiere på den danske udgave af Netflix den 19. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Someone Great" traileren

Se traileren for "Someone Great" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Jennifer Kaytin Robinson
Skuespillere: Gina Rodriguez, LaKeith Stanfield, Brittany Snow, DeWanda Wise
Spilletid: 92 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.2
Rotten Tomatoes: 82%

Fra , når den udkommer 19. april, 2019, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Someone Great”.

Husk, at oplysninger og også traileren til “Someone Great” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Someone Great”. Derudover er det ikke sikkert, at “Someone Great” endnu kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar