(Sæson 1)

Sex Education


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt7767422&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume:

Handler om en socialt akavet high school-elev, der er søn af en mor, som er sexterapeut (Gillian Anderson) - og så er han selv jomfru. Omgivet af manualer, videoer og åbne samtaler om sex – er Otis selv en tilbageholdende ekspert på området. Men da hans hjemmeliv, med en mor som sexterapeut, bliver afsløret på skolen – indser han, at han kan bruge sin specialviden til at opnå status. Han slår sig sammen med Maeve, en festlig badass–girl, og sammen åbner de en hemmelig undergrunds-klinik hvor de tilbyder sexterapi. Her bearbejder de deres medstuderendes vidunderlige og underlige problemer. Men i Otis’ arbejde og analyse af andres sex problemer opdager han, at han måske selv har brug for at komme i behandling.

Sex Education havde premiere på den danske udgave af Netflix den 11. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Sex Education" traileren

Se traileren for "Sex Education" herunder:

Om serien

Fra premieredatoen på Netflix som er 11. januar, 2019, er en serie som regel mulig at se på Netflix i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Sex Education”.

Husk, at ovenstående informationer og traileren til “Sex Education” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Sex Education”. Desuden er det ikke sikkert, at “Sex Education” stadig kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar