(Sæson 1-2)

Sex Education

Resume:

Handler om en socialt akavet high school-elev, der er søn af en mor, som er sexterapeut (Gillian Anderson) - og så er han selv jomfru. Omgivet af manualer, videoer og åbne samtaler om sex – er Otis selv en tilbageholdende ekspert på området. Men da hans hjemmeliv, med en mor som sexterapeut, bliver afsløret på skolen – indser han, at han kan bruge sin specialviden til at opnå status. Han slår sig sammen med Maeve, en festlig badass–girl, og sammen åbner de en hemmelig undergrunds-klinik hvor de tilbyder sexterapi. Her bearbejder de deres medstuderendes vidunderlige og underlige problemer. Men i Otis’ arbejde og analyse af andres sex problemer opdager han, at han måske selv har brug for at komme i behandling.

Sex Education havde premiere på den danske udgave af Netflix den 17. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Sex Education" traileren

Se traileren for "Sex Education" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Skuespillere: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey
Spilletid: 45 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 8.3

“Sex Education” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,3 – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra når den udkommer 17. januar, 2020, er en film og serie som regel tilgængelig på Netflix i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Sex Education”.

Læg mærke til, at oplysninger og også traileren til “Sex Education” er autogenererede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Sex Education”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Sex Education” stadig kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar