(Sæson 1)

Sex Education

Resume:

Handler om en socialt akavet high school-elev, der er søn af en mor, som er sexterapeut (Gillian Anderson) - og så er han selv jomfru. Omgivet af manualer, videoer og åbne samtaler om sex – er Otis selv en tilbageholdende ekspert på området. Men da hans hjemmeliv, med en mor som sexterapeut, bliver afsløret på skolen – indser han, at han kan bruge sin specialviden til at opnå status. Han slår sig sammen med Maeve, en festlig badass–girl, og sammen åbner de en hemmelig undergrunds-klinik hvor de tilbyder sexterapi. Her bearbejder de deres medstuderendes vidunderlige og underlige problemer. Men i Otis’ arbejde og analyse af andres sex problemer opdager han, at han måske selv har brug for at komme i behandling.

Sex Education havde premiere på den danske udgave af Netflix den 11. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Sex Education" traileren

Se traileren for "Sex Education" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Skuespillere: Emma Mackey, Gillian Anderson, Asa Butterfield, Ncuti Gatwa
Spilletid: 45 min
Sprog: English
Land: USA, UK

Fra premieredatoen som er 11. januar, 2019, går der som regel op til 12 måneder, før der kommer nye afsnit i en serie. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Sex Education”.

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Sex Education” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om serien “Sex Education”. Derudover er det ikke sikkert, at “Sex Education” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar