Rollelisten afsløret til den danske Netflix-serie “Equinox”

Den danske Netflix-serie “Equinox” er netop begyndt optagelser med et cast anført af Danica Curcic (Broen, Kriger).

Serien består af seks afsnit og er skrevet af Tea Lindeburg og baseret på den anmelderroste podcast ‘Equinox 1985’ af Tea Lindeburg.

“Equinox” er en karakterdrevet, overnaturlig thriller om den unge kvinde, Astrid (Danica Curcic), som bliver stærkt berørt af den uforklarlige forsvinden af sin søster og hendes skoleklasse i 1999.

Handlingen udspiller sig i Danmark og springer frem og tilbage mellem nutiden og 1999, hvor det hele begyndte.

Astrid er kun 10 år gammel i 1999, da en klasse af studenter forsvinder sporløst af uforklarlige årsager. Astrid, der var søster til en af de forsvundne elever, bliver traumatiseret og plages af mareridt i årene efter hændelsen.

I 2020 lever Astrid et roligt liv med sin familie, da hendes mareridt pludseligt vender tilbage og hjemsøger hende. Da den eneste overlevende fra 1999 pludseligt dør, beslutter Anna sig for at finde ud af, hvad der skete med hendes søster og skoleklassen. Hun opdager en mørk og foruroligende sandhed, som involverer hende på måder, hun aldrig havde forestillet sig.

På rollelisten er Danica Curcic (Astrid), Viola Martinsen (Astrid, 9 år), Hanne Hedelund (mor), Lars Brygmann (far), Karoline Hamm (Ida), Fanny Leander Bornedal (Amelia), Ask Emil Mossberg Truelsen (Falke) og Alexandre Willaume (Henrik).

Skriv en kommentar