Rim of the World

Resume: Fire utilpassede teenagers danner en gruppe for at redde verden, da en alien-invasion fra det ydre rum truer deres sommerlejr

Rim of the World får premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Rim of the World" traileren

Se traileren for "Rim of the World" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Adventure, Sci-Fi
Instruktør: McG
Skuespillere: Lynn Collins, Annabeth Gish, Punam Patel, Michael Beach
Sprog: English
Land: USA

Fra premieredatoen , som er 24. maj, 2019, er en film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Rim of the World”.

Husk, at info og også trailer til “Rim of the World” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Rim of the World”. Derudover er det ikke sikkert, at “Rim of the World” stadig kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar