(Sæson 1)

Rhythm + Flow

Resume: Superstjernerne Cardi B, Chance the Rapper og T.I. er på jagt efter den næste hip-hop-stjerne i talentshow på Netflix.

Rhythm + Flow havde premiere på den danske udgave af Netflix den 31. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Music, Reality-TV
Skuespillere: 2'Live Bre, Troy Curry, Daniel Farris, Ivie Ani
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.6

Fra når den udkommer 31. december, 2019, er en serie som regel mulig at se på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Rhythm + Flow”.

Læg mærke til, at ovenstående oplysninger og traileren til “Rhythm + Flow” er autogenererede – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Rhythm + Flow”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Rhythm + Flow” stadig kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar