(Sæson 1)

Rhythm + Flow

Resume: Superstjernerne Cardi B, Chance the Rapper og T.I. er på jagt efter den næste hip-hop-stjerne i talentshow på Netflix.

Rhythm + Flow får premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Skuespillere: T.I., Cardi B, Chance the Rapper, Matthew Carter
Land: USA

Fra premieredatoen som er 31. december, 2019, går der som regel op til 12 måneder, før der kommer nye afsnit i en serie. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Rhythm + Flow”.

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Rhythm + Flow” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om serien “Rhythm + Flow”. Derudover er det ikke sikkert, at “Rhythm + Flow” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar