(Sæson 1)

Rhythm + Flow

Resume: Superstjernerne Cardi B, Chance the Rapper og T.I. er på jagt efter den næste hip-hop-stjerne i talentshow på Netflix.

Rhythm + Flow får premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Skuespillere: T.I., Cardi B, Chance the Rapper, Matthew Carter
Land: USA

Fra når den udkommer 31. december, 2019, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Rhythm + Flow”.

Husk, at oplysninger og trailer til “Rhythm + Flow” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Rhythm + Flow”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Rhythm + Flow” endnu kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar