Rambo: First Blood Part II

Resume: Rambo er endelig fra fra fængslet for at hjælp regeringen med at find spor efter krigsfanger der stadig er i Vietnam - indtil hans overvågningsmission bliver til en redningsmission.

Rambo: First Blood Part II havde premiere på den danske udgave af Netflix den 1. januar, 1970 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Rambo: First Blood Part II" traileren

Se traileren for "Rambo: First Blood Part II" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 1985
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: George P. Cosmatos
Skuespillere: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Charles Napier, Steven Berkoff
Spilletid: 96 min
Sprog: English, Vietnamese, Russian
Land: USA, Mexico
IMDB-bedømmelse: 6.5
Rotten Tomatoes: 35%

Fra premieredatoen , som er 1. januar, 1970, er en film som regel online på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Rambo: First Blood Part II”.

Vær opmærksom på, at ovenstående info og trailer til “Rambo: First Blood Part II” er autogenererede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Rambo: First Blood Part II”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Rambo: First Blood Part II” endnu kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar