(sæson 1)

Quicksand

Resume:

Handler om en tragedie på en skole i Stockholms rigeste forstad, hvor en helt almindelig elev, Maja Norberg, nu finder sig selv i centrum for en mordretssag.

Efterhånden som dagens begivenheder udfoldes, løftes også sløret for de private detaljer om hendes forhold med Sebastian Fagerman og hans dysfunktionelle familie.

Quicksand får premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Quicksand" traileren

Se traileren for "Quicksand" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Skuespillere: Hanna Ardéhn, Felix Sandman, David Dencik, Anna Björk
Sprog: Swedish
Land: Sweden

Fra premieredatoen på Netflix som er 5. april, 2019, er en serie som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Quicksand”.

Vær opmærksom på, at oplysninger og også trailer til “Quicksand” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Quicksand”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Quicksand” endnu kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar