(sæson 1)

Quicksand

Resume:

Handler om en tragedie på en skole i Stockholms rigeste forstad, hvor en helt almindelig elev, Maja Norberg, nu finder sig selv i centrum for en mordretssag.

Efterhånden som dagens begivenheder udfoldes, løftes også sløret for de private detaljer om hendes forhold med Sebastian Fagerman og hans dysfunktionelle familie.

Quicksand havde premiere på den danske udgave af Netflix den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Quicksand" traileren

Se traileren for "Quicksand" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Drama
Skuespillere: Hanna Ardéhn, Felix Sandman, David Dencik, Anna Björk
Spilletid: 45 min
Sprog: Swedish
Land: Sweden
IMDB-bedømmelse: 7.5

Fra når den udkommer 5. april, 2019, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Quicksand”.

Husk, at ovenstående oplysninger og også trailer til “Quicksand” er autooprettede – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Quicksand”. Desuden er det ikke sikkert, at “Quicksand” stadig kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar