Polar


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt4139588&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: En forhenværende lejemorder indser, at han er blevet målet. Nu må han vende tilbage som snigmorder og dræbe dem, der vil dræbe ham.

Polar havde premiere på den danske udgave af Netflix den 25. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om filmen

Fra premieredatoen , som er 25. januar, 2019, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Polar”.

Læg mærke til, at oplysninger og også traileren til “Polar” er autogenererede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Polar”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Polar” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar