Polar

Resume: En forhenværende lejemorder indser, at han er blevet målet. Nu må han vende tilbage som snigmorder og dræbe dem, der vil dræbe ham.

Polar får premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime
Instruktør: Jonas Åkerlund
Skuespillere: Katheryn Winnick, Vanessa Hudgens, Mads Mikkelsen, Johnny Knoxville
Land: USA, Germany

Fra premieredatoen som er 25. januar, 2019, er en film som regel tilgængelig på netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem hvornår en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Polar”

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Polar” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om filmen “Polar”. Derudover er det ikke sikkert, at “Polar” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar