Polar

Resume: En forhenværende lejemorder indser, at han er blevet målet. Nu må han vende tilbage som snigmorder og dræbe dem, der vil dræbe ham.

Polar havde premiere på den danske udgave af Netflix den 25. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Jonas Åkerlund
Skuespillere: Mads Mikkelsen, Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick, Fei Ren
Spilletid: 118 min
Sprog: English, Russian
Land: Germany, USA
IMDB-bedømmelse: 6.3
Rotten Tomatoes: 19%

Fra , når den udkommer 25. januar, 2019, er en film og serie som regel online på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Polar”.

Læg mærke til, at oplysninger og trailer til “Polar” er auto-skrevet – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Polar”. Desuden er det ikke sikkert, at “Polar” stadig kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar