Point Blank

Resume: For at redde sin gravide kone bliver en akutsygeplejerske tvunget til at hjælpe en såret mordmistænkt i et kapløb med tiden og i kamp imod korrupte betjente.

Point Blank havde premiere på den danske udgave af Netflix den 12. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Point Blank" traileren

Se traileren for "Point Blank" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Joe Lynch
Skuespillere: Frank Grillo, Stuart F. Wilson, Buster Reeves, Christian Cooke
Spilletid: 86 min
Sprog: English
Land: France, USA
IMDB-bedømmelse: 5.7
Rotten Tomatoes: 38%

Fra , når den udkommer 12. juli, 2019, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Point Blank”.

Vær opmærksom på, at info og traileren til “Point Blank” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Point Blank”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Point Blank” stadig kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar