Paddleton

Resume:

Michael lider af kræft, der ikke kan kureres. Nu beder Michael sin ven og nabo - Andy - om at hjælpe med aktiv dødshjælp.

Paddleton havde premiere på den danske udgave af Netflix den 22. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Paddleton" traileren

Se traileren for "Paddleton" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Alex Lehmann
Skuespillere: Mark Duplass, Ray Romano
Sprog: English
Land: USA

Fra premieredatoen , som er 22. februar, 2019, er en film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Paddleton”.

Vær opmærksom på, at ovenstående info og trailer til “Paddleton” er skrevet af vores computere – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Paddleton”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Paddleton” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar