Paddleton

Resume:

Michael lider af kræft, der ikke kan kureres. Nu beder Michael sin ven og nabo - Andy - om at hjælpe med aktiv dødshjælp.

Paddleton havde premiere på den danske udgave af Netflix den 22. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Paddleton" traileren

Se traileren for "Paddleton" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Alex Lehmann
Skuespillere: Christine Woods, Mark Duplass, Ray Romano, Jen Sung
Spilletid: 89 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.2
Rotten Tomatoes: 90%

Fra premieredatoen på Netflix, som er 22. februar, 2019, er en film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Paddleton”.

Læg mærke til, at ovenstående info og traileren til “Paddleton” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Paddleton”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Paddleton” stadig kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar