(Sæson 1)

Ozark

Resume: En finansiel rådgiver må tage sin familie med fra Chicago til Missouri, Ozarks, hvor han må hvidvaske 500 millioner dollars i løbet af fem år for at gøre en narkoboss tilfreds.

Ozark havde premiere på den danske udgave af Netflix den 21. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Ozark" traileren

Se traileren for "Ozark" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2017–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Skuespillere: Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.4

“Ozark” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,4 – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra premieredatoen på Netflix som er 21. juli, 2017, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Ozark”.

Husk, at ovenstående oplysninger og også trailer til “Ozark” er autooprettede – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Ozark”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Ozark” i skrivende stund kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar