Outlaw King

Resume: Netflix-filmen "Outlaw King" er et periode-drama, der følger Robert the Bruces kamp for at genvinde kontrollen i kølvandet på, at han er blevet erklæret lovløs af Kongen af England, efter Robert the Bruce overtog den skotske trone.

Outlaw King havde premiere på den danske udgave af Netflix den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Outlaw King" traileren

Se traileren for "Outlaw King" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Biography, Drama, History, War
Instruktør: David Mackenzie
Skuespillere: Chris Pine, Stephen Dillane, Rebecca Robin, Billy Howle
Spilletid: 121 min
Sprog: English, French, Scottish Gaelic, Latin
Land: UK, USA
IMDB-bedømmelse: 6.9
Rotten Tomatoes: 61%

Fra , når den udkommer 9. november, 2018, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Outlaw King”.

Vær opmærksom på, at informationer og traileren til “Outlaw King” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Outlaw King”. Derudover er det ikke sikkert, at “Outlaw King” endnu kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar