(Sæson 1)

Our Planet

Resume: Folkene bag "Planet Earth" vender nu tilbage med naturserien "Our Planet" - på dansk "Vild planet". Legendariske Sir David Attenborough vil agere fortæller-stemme i den engelske udgave af "Our Planet". Serien i otte afsnit er blevet optaget med 4k-teknologi i 50 lande verden over fra Arktis til Afrika og junglen i Sydamerika.

Our Planet havde premiere på den danske udgave af Netflix den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Our Planet" traileren

Se traileren for "Our Planet" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Skuespillere: David Attenborough
Spilletid: 403 min
Sprog: English
Land: USA, UK
IMDB-bedømmelse: 9.3

“Our Planet” har fået en fantastisk IMDb rating på 9,3 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra når den udkommer 5. april, 2019, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Our Planet”.

Husk, at ovenstående oplysninger og også trailer til “Our Planet” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Our Planet”. Desuden er det ikke sikkert, at “Our Planet” endnu kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar