(Sæson 1)

Our Planet

Resume: Folkene bag "Planet Earth" vender nu tilbage med naturserien "Our Planet" - på dansk "Vild planet". Legendariske Sir David Attenborough vil agere fortæller-stemme i den engelske udgave af "Our Planet". Serien i otte afsnit er blevet optaget med 4k-teknologi i 50 lande verden over fra Arktis til Afrika og junglen i Sydamerika.

Our Planet får premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Our Planet" traileren

Se traileren for "Our Planet" herunder:

Om serien

Fra premieredatoen som er 5. april, 2019, går der som regel op til 12 måneder, før der kommer nye afsnit i en serie. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Our Planet”.

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Our Planet” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om serien “Our Planet”. Derudover er det ikke sikkert, at “Our Planet” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar