(Sæson 1)

Our Planet

Resume: Folkene bag "Planet Earth" vender nu tilbage med naturserien "Our Planet" - på dansk "Vild planet". Legendariske Sir David Attenborough vil agere fortæller-stemme i den engelske udgave af "Our Planet". Serien i otte afsnit er blevet optaget med 4k-teknologi i 50 lande verden over fra Arktis til Afrika og junglen i Sydamerika.

Our Planet får premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Our Planet" traileren

Se traileren for "Our Planet" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Skuespillere: David Attenborough

Fra premieredatoen som er 5. april, 2019, er en serie som regel tilgængelig på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Our Planet”.

Læg mærke til, at ovenstående info og trailer til “Our Planet” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Our Planet”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Our Planet” endnu kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar