(Sæson 1-7)

Orange Is the New Black

Resume: En priviligeret kvinde fra New York havner i et kvindefængsel, da hun bliver dømt for en forbrydelse fra fortiden. "Orange Is the New Black" er en Emmy-vindende serie fra skaberne af "Weeds".

Orange Is the New Black havde premiere på den danske udgave af Netflix den 26. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Orange Is the New Black" traileren

Se traileren for "Orange Is the New Black" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2013–2019
Genre: Comedy, Crime, Drama
Skuespillere: Taylor Schilling, Kate Mulgrew, Uzo Aduba, Danielle Brooks
Spilletid: 59 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.1

“Orange Is the New Black” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,1 – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra når den udkommer 26. juli, 2019, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Orange Is the New Black”.

Husk, at info og traileren til “Orange Is the New Black” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Orange Is the New Black”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Orange Is the New Black” i skrivende stund kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar