(Sæson 1)

Nightflyers

Resume: "Nightflyers" følger otte forskere og en telepatør, som begiver sig ud på en mission i de fjerneste hjørner af vores solsystem om bord på The Nightflyer – et skib med et sammentømret mandskab og en genert kaptajn. Håber er at finde liv i rummet. Men da skrækindjagende og voldsomme begivenheder finder sted, begynder mandskabet at sætte spørgsmålstegn ved hinanden - overlevelse viser sig sværere end de havde forudset.

Nightflyers havde premiere på den danske udgave af Netflix den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Nightflyers" traileren

Se traileren for "Nightflyers" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Skuespillere: Eoin Macken, David Ajala, Jodie Turner-Smith, Angus Sampson
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 5.9

Fra premieredatoen som er 1. februar, 2019, er en serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Nightflyers”.

Læg mærke til, at informationer og traileren til “Nightflyers” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Nightflyers”. Desuden er det ikke sikkert, at “Nightflyers” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar