Netflix afslører premieredato på Adam Prices nye serie – se teaseren til “Ragnarok”

Netflix er på vej med en ny serie skabt af dansk Adam Price – titlen er “Ragnarok”.

Der er tale om et ‘coming-of-age’-drama, som er inspireret af den nordiske mytologi – nu med nye og overraskende vinkler.

Historien finder sted i den lille, fiktive by Edda, som ligger midt i den storslåede norske natur. Her følger vi byens indbyggere, og det viser sig hurtigt, at ikke alle er, hvem de udgiver sig for at være.

Sammen med dem oplever vi en verden, som har ændret sig drastisk; til smeltende poler, varme vintre og kraftige regnfald. Nogle vil mene, at vi er på vej mod endnu et Ragnarok. Med mindre nogen griber ind i tide.

De seks afsnit i den norsk-sprogede serie er produceret af det danske produktionsselskab SAM Productions. Adam Price er skaber, forfatter og executive producer. Han er i selskab med executive producent Meta Louise Foldager Sørensen (Antichrist, Melancholia), producer Stine Meldgaard Madsen (Friheden, Mercur), script executive Emilie Lebech Kaae og instruktør Mogens Hagedorn.

Castet til Ragnarok tæller navne som David Stakston (Magne), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist og Gísli Örn Garðarsson.

“Ragnarok” får premiere d. 31. januar i 2020 på Netflix.

Skriv en kommentar