(Sæson 1-3)

Narcos

Resume: "Narcos" er den sande historie om Colombias mest berygtede og voldelige og magtfulde narkokartel - en grum gangsterserie.

Narcos havde premiere på den danske udgave af Netflix den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Narcos" traileren

Se traileren for "Narcos" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2015–2017
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Skuespillere: Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook, Alberto Ammann
Spilletid: 49 min
Sprog: English, Spanish
Land: USA, Colombia, Mexico
IMDB-bedømmelse: 8.8

“Narcos” har fået en fremragende IMDb rating på 8,8 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra premieredatoen som er 1. september, 2017, er en serie som regel mulig at se på Netflix i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Narcos”.

Vær opmærksom på, at ovenstående oplysninger og trailer til “Narcos” er autooprettede – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Narcos”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Narcos” stadig kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar