(Sæson 1-2)

Narcos: Mexico

Resume: Oplev hvordan Guadalajara-kartellet kommer til magten, imens en amerikansk narko-betjent finder ud af, hvor farligt det er at jagte narko-gangstere i Mexico. "Narcos: Mexico" er et uafhængigt spinoff til "Narcos".

Narcos: Mexico havde premiere på den danske udgave af Netflix den 13. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Narcos: Mexico" traileren

Se traileren for "Narcos: Mexico" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama
Skuespillere: Scoot McNairy, Diego Luna, José María Yazpik, Fermín Martínez
Spilletid: 50 min
Sprog: English, Spanish
Land: Mexico, USA
IMDB-bedømmelse: 8.4

“Narcos: Mexico” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,4 – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra premieredatoen som er 13. februar, 2020, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Narcos: Mexico”.

Vær opmærksom på, at ovenstående informationer og trailer til “Narcos: Mexico” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Narcos: Mexico”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Narcos: Mexico” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar