Murder Mystery

Resume: En betjent fra New York tager med konen på ferie til Europa for at få gnisten tilbage i ægteskabet, men ender med at blive snydt og sendt på flugt under falsk anklage for at stå bag drabet på en ældre milliardær.

Murder Mystery havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Murder Mystery" traileren

Se traileren for "Murder Mystery" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Comedy, Crime, Mystery, Romance
Instruktør: Kyle Newacheck
Skuespillere: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Luke Evans, Terence Stamp
Spilletid: 97 min
Sprog: English, French, Latin, Spanish
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.0
Rotten Tomatoes: 43%

Fra , når den udkommer 14. juni, 2019, er en serie og film som regel online på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Murder Mystery”.

Vær opmærksom på, at ovenstående oplysninger og traileren til “Murder Mystery” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Murder Mystery”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Murder Mystery” endnu kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar