Mudbound

Resume: Handler om to familier fra Mississippi - en sort, en hvid - der konfronterer den brutale virkelighed af fordomme, landbrug og venskab i en splittet tid omkring  2. verdenskrig.

Mudbound havde premiere på den danske udgave af Netflix den 17. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Mudbound" traileren

Se traileren for "Mudbound" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, War
Instruktør: Dee Rees
Skuespillere: Carey Mulligan, Jason Clarke, Mary J. Blige, Rob Morgan
Spilletid: 134 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.4
Rotten Tomatoes: 97%

Fra , når den udkommer 17. november, 2017, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Mudbound”.

Læg mærke til, at ovenstående informationer og også trailer til “Mudbound” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Mudbound”. Desuden er det ikke sikkert, at “Mudbound” i skrivende stund kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar