Mowgli

Resume: Den anerkendte skuespiller og instruktør Andy Serkis kendt i rollen som Gollum genfortæller Rudyard Kiplings elskede "Junglebogen". Det er historien om drengen, som er splittet mellem to verdener. Drengen, som accepterer sin skæbne, finder vej og ender sit liv som legende. Mowgli (Rohan Chand) har aldrig for alvor hørt hjemme i den vilde jungle, men heller ikke i den civiliserede verden af mennesker. Han er tvunget til at tæmme sine indre dæmoner og må tage på en rejse for at finde ud af, hvor han hører til. På rollelisten er store navne som Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis, Freida Pinto, Matthew Rhys og Naomie Harris.

Mowgli får premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Mowgli" traileren

Se traileren for "Mowgli" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Adventure, Drama
Instruktør: Andy Serkis
Skuespillere: Christian Bale, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett, Peter Mullan
Sprog: English
Land: UK

Fra premieredatoen som er 7. december, 2018, er en film som regel tilgængelig på netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem hvornår en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Mowgli”

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Mowgli” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om filmen “Mowgli”. Derudover er det ikke sikkert, at “Mowgli” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar