Mowgli


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt2388771&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: Den anerkendte skuespiller og instruktør Andy Serkis kendt i rollen som Gollum genfortæller Rudyard Kiplings elskede "Junglebogen". Det er historien om drengen, som er splittet mellem to verdener. Drengen, som accepterer sin skæbne, finder vej og ender sit liv som legende. Mowgli (Rohan Chand) har aldrig for alvor hørt hjemme i den vilde jungle, men heller ikke i den civiliserede verden af mennesker. Han er tvunget til at tæmme sine indre dæmoner og må tage på en rejse for at finde ud af, hvor han hører til. På rollelisten er store navne som Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis, Freida Pinto, Matthew Rhys og Naomie Harris.

Mowgli havde premiere på den danske udgave af Netflix den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Mowgli" traileren

Se traileren for "Mowgli" herunder:

Om filmen

Fra , når den udkommer 7. december, 2018, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Mowgli”.

Vær opmærksom på, at informationer og traileren til “Mowgli” er autogenererede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Mowgli”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Mowgli” endnu kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar