Mowgli

Resume: Den anerkendte skuespiller og instruktør Andy Serkis kendt i rollen som Gollum genfortæller Rudyard Kiplings elskede "Junglebogen". Det er historien om drengen, som er splittet mellem to verdener. Drengen, som accepterer sin skæbne, finder vej og ender sit liv som legende. Mowgli (Rohan Chand) har aldrig for alvor hørt hjemme i den vilde jungle, men heller ikke i den civiliserede verden af mennesker. Han er tvunget til at tæmme sine indre dæmoner og må tage på en rejse for at finde ud af, hvor han hører til. På rollelisten er store navne som Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis, Freida Pinto, Matthew Rhys og Naomie Harris.

Mowgli havde premiere på den danske udgave af Netflix den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Mowgli" traileren

Se traileren for "Mowgli" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Andy Serkis
Skuespillere: Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Naomie Harris
Spilletid: 104 min
Sprog: English, Hindi
Land: UK, USA
IMDB-bedømmelse: 6.5
Rotten Tomatoes: 53%

Fra premieredatoen på Netflix, som er 7. december, 2018, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Mowgli”.

Vær opmærksom på, at info og traileren til “Mowgli” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Mowgli”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Mowgli” i skrivende stund kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar