(Sæson 2)

Mindhunter

Resume: Handlingen er placeret i 1970'erne, hvor to FBO-agenter får til opgave at interviewe seriemorder for at kunne opklare åbne, uopklarede sager.

Mindhunter havde premiere på den danske udgave af Netflix den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Mindhunter" traileren

Se traileren for "Mindhunter" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2017–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Skuespillere: Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Sonny Valicenti
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.6

“Mindhunter” har fået en fremragende IMDb rating på 8,6 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra når den udkommer 16. august, 2019, er en serie som regel streaming-klar på Netflix i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Mindhunter”.

Vær opmærksom på, at info og også trailer til “Mindhunter” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Mindhunter”. Derudover er det ikke sikkert, at “Mindhunter” endnu kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar