Mercury 13

Resume: En lille gruppe af dygtige kvindelige piloter er med til at teste en rumraket i 1961, men de må træde til side, da det bliver alvor - kun mænd bliver udvalgt til at flyve ud i rummet.

Mercury 13 havde premiere på den danske udgave af Netflix den 20. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Mercury 13" traileren

Se traileren for "Mercury 13" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: David Sington, Heather Walsh
Skuespillere: Bill Clinton, Hillary Clinton, Jerrie Cobb, Jacqueline Cochran
Spilletid: 78 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.6
Rotten Tomatoes: 100%

Fra , når den udkommer 20. april, 2018, er en film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Mercury 13”.

Vær opmærksom på, at ovenstående informationer og også trailer til “Mercury 13” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Mercury 13”. Desuden er det ikke sikkert, at “Mercury 13” endnu kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar