Mercury 13

Resume: En lille gruppe af dygtige kvindelige piloter er med til at teste en rumraket i 1961, men de må træde til side, da det bliver alvor - kun mænd bliver udvalgt til at flyve ud i rummet.

Mercury 13 havde premiere på den danske udgave af Netflix den 20. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Mercury 13" traileren

Se traileren for "Mercury 13" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: David Sington, Heather Walsh
Skuespillere: Bill Clinton, Hillary Clinton, Jerrie Cobb, Jacqueline Cochran
Spilletid: 78 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.6
Rotten Tomatoes: 100%

Fra premieredatoen som er 20. april, 2018, er en film som regel tilgængelig på netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem hvornår en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Mercury 13”

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Mercury 13” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om filmen “Mercury 13”. Derudover er det ikke sikkert, at “Mercury 13” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar