Mercury 13

Resume: En lille gruppe af dygtige kvindelige piloter er med til at teste en rumraket i 1961, men de må træde til side, da det bliver alvor - kun mænd bliver udvalgt til at flyve ud i rummet.

Mercury 13 havde premiere på den danske udgave af Netflix den 20. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Mercury 13" traileren

Se traileren for "Mercury 13" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: David Sington, Heather Walsh
Skuespillere: Joyce Case, Bill Clinton, Hillary Clinton, Jerrie Cobb
Spilletid: 78 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.8
Rotten Tomatoes: 100%

Fra premieredatoen på Netflix, som er 20. april, 2018, er en film som regel tilgængelig på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Mercury 13”.

Husk, at oplysninger og trailer til “Mercury 13” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Mercury 13”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Mercury 13” endnu kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar