(sæson 1-2)

Master of None

Resume: En komedie-serie, der følger de personlige og professionelle udfordringer, som en 30-årig skuespiller fra New York har - det tæller alt fra immigrant-oplevelser til hvilken pasta han skal spies til aftensmad.

Master of None havde premiere på den danske udgave af Netflix den 12. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Master of None" traileren

Se traileren for "Master of None" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2015–
Genre: Comedy, Drama
Skuespillere: Aziz Ansari, Eric Wareheim, Lena Waithe
Spilletid: 30 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.3

“Master of None” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,3 – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra når den udkommer 12. maj, 2017, er en film og serie som regel mulig at se på Netflix i op til 1 år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Master of None”.

Husk, at ovenstående info og trailer til “Master of None” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Master of None”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Master of None” endnu kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar