(Sæson 1-2)

Marvel’s The Punisher


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt5675620&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: I samme Marvel-univers som Marvels "The Defenders" bliver Frank Castles familie myrdet. Nu bliver han antihelten Punisher, der kun ønsker én ting - hævn.

Marvel’s The Punisher havde premiere på den danske udgave af Netflix den 18. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Marvel’s The Punisher" traileren

Se traileren for "Marvel’s The Punisher" herunder:

Om serien

Fra premieredatoen som er 18. januar, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Marvel’s The Punisher”.

Læg mærke til, at ovenstående informationer og trailer til “Marvel’s The Punisher” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Marvel’s The Punisher”. Derudover er det ikke sikkert, at “Marvel’s The Punisher” i skrivende stund kan streames på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar