(Sæson 1-2)

Marvel’s The Punisher

Resume: I samme Marvel-univers som Marvels "The Defenders" bliver Frank Castles familie myrdet. Nu bliver han antihelten Punisher, der kun ønsker én ting - hævn.

Marvel’s The Punisher havde premiere på den danske udgave af Netflix den 18. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Marvel’s The Punisher" traileren

Se traileren for "Marvel’s The Punisher" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2017–
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Skuespillere: Jon Bernthal, Amber Rose Revah, Ebon Moss-Bachrach, Ben Barnes
Spilletid: 53 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.6

“Marvel’s The Punisher” har fået en imponerende IMDb rating på 8,6 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.

Fra premieredatoen som er 18. januar, 2019, går der som regel op til 12 måneder, før der kommer nye afsnit i en serie. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Marvel’s The Punisher”.

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Marvel’s The Punisher” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om serien “Marvel’s The Punisher”. Derudover er det ikke sikkert, at “Marvel’s The Punisher” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar