(Sæson 1-2)

Marvel’s The Punisher

Resume: I samme Marvel-univers som Marvels "The Defenders" bliver Frank Castles familie myrdet. Nu bliver han antihelten Punisher, der kun ønsker én ting - hævn.

Marvel’s The Punisher havde premiere på den danske udgave af Netflix den 18. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Marvel’s The Punisher" traileren

Se traileren for "Marvel’s The Punisher" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Skuespillere: Jon Bernthal, Amber Rose Revah, Ben Barnes, Jason R. Moore
Spilletid: 53 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.5

“Marvel’s The Punisher” har fået rigtig god IMDB-rating på 8,5 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra premieredatoen på Netflix som er 18. januar, 2019, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Marvel’s The Punisher”.

Læg mærke til, at ovenstående info og også trailer til “Marvel’s The Punisher” er autogenererede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Marvel’s The Punisher”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Marvel’s The Punisher” stadig kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar