(Sæson 1-3)

Marvel’s Daredevil

Resume: Denne Marvel-serie handler om Matt Murdock, der blev blind som barn. Nu kæmper han imod uretfærdighed om dagen som advokat, men om natten som superhelten Daredevil i Hell's Kitchen, New York City.

Marvel’s Daredevil havde premiere på den danske udgave af Netflix den 19. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Marvel’s Daredevil" traileren

Se traileren for "Marvel’s Daredevil" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2015–2018
Genre: Action, Crime, Drama, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Skuespillere: Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio
Spilletid: 54 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.6

“Marvel’s Daredevil” har fået rigtig god IMDB-rating på 8,6 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra når den udkommer 19. oktober, 2018, er en serie som regel tilgængelig på Netflix i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Marvel’s Daredevil”.

Læg mærke til, at ovenstående informationer og traileren til “Marvel’s Daredevil” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Marvel’s Daredevil”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Marvel’s Daredevil” i skrivende stund kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar