Marriage Story

Resume: Den Oscar-nominerede instruktør Noah Baumbach undersøger ægteskabets sammenbrud og familiens sammenhold i dette komedie-drama.

Marriage Story havde premiere på den danske udgave af Netflix den 6. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Marriage Story" traileren

Se traileren for "Marriage Story" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Noah Baumbach
Skuespillere: Adam Driver, Scarlett Johansson, Julia Greer, Azhy Robertson
Spilletid: 137 min
Sprog: English, Spanish
Land: UK, USA
IMDB-bedømmelse: 8.0
Rotten Tomatoes: 94%

Fra premieredatoen på Netflix, som er 6. december, 2019, er en film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Marriage Story”.

Læg mærke til, at ovenstående info og også trailer til “Marriage Story” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Marriage Story”. Desuden er det ikke sikkert, at “Marriage Story” i skrivende stund kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar