(Sæson 1)

Maniac

Resume: To fremmede melder sig til en række mystiske forsøg i denne sci-fi-serie fra Netflix, der har Oscar-stjernerne Emma Stone og Jonah Hill i hovedrollerne.  

Maniac havde premiere på den danske udgave af Netflix den 21. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Maniac" traileren

Se traileren for "Maniac" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Sci-Fi
Skuespillere: Jonah Hill, Emma Stone, Sonoya Mizuno, Justin Theroux
Spilletid: 40 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.8

Fra når den udkommer 21. september, 2018, er en serie som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Maniac”.

Husk, at oplysninger og også traileren til “Maniac” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Maniac”. Desuden er det ikke sikkert, at “Maniac” i skrivende stund kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar