(Sæson 1-2)

Making a Murderer

Resume: Denne 'true crime'-serie er optaget over 10 år, hvor man følger Steven Avery, der blev fængslet i to årtier for en forbrydelse, han ikke begik. Han blev siden sat fri igen, men blev så dømt for et mord, som han heller ikke mente, at han havde begået.

Making a Murderer havde premiere på den danske udgave af Netflix den 19. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Making a Murderer" traileren

Se traileren for "Making a Murderer" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2015–
Genre: Documentary, Crime
Skuespillere: Dolores Avery, Steven Avery, Laura Nirider, Ken Kratz
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.6

“Making a Murderer” har fået en imponerende IMDb rating på 8,6 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra når den udkommer 19. oktober, 2018, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Making a Murderer”.

Læg mærke til, at informationer og også trailer til “Making a Murderer” er autooprettede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Making a Murderer”. Derudover er det ikke sikkert, at “Making a Murderer” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar