(sæson 1-2-3)

Lovesick

Resume: Dylan har klamydia. Nu må han sammen med vennerne Evie og Luke fortælle det til alle sine tidligere partnere i denne komedie-serie.

Lovesick havde premiere på den danske udgave af Netflix den 17. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Lovesick" traileren

Se traileren for "Lovesick" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2014–
Genre: Comedy
Skuespillere: Johnny Flynn, Antonia Thomas, Daniel Ings, Joshua McGuire
Spilletid: 24 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 8.1

“Lovesick” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,1 – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra premieredatoen på Netflix som er 17. november, 2016, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Lovesick”.

Læg mærke til, at oplysninger og traileren til “Lovesick” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Lovesick”. Desuden er det ikke sikkert, at “Lovesick” stadig kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar