(Sæson 1)

Love, Death & Robots

Resume: Tim Miller ("Deadpool") og David Fincher ("Mindhunter") præsenterer 18 animerede kortfilm. "Love, Death & Robots" er henvendt voksne og behandler emner som racisme, krig, fri vilje og den menneskelige natur. Forskellige stilarter og genre bliver brugt igennem de 18 korte film lige fra science fiction, fantasy, horror og komedie

Love, Death & Robots havde premiere på den danske udgave af Netflix den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Love, Death & Robots" traileren

Se traileren for "Love, Death & Robots" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Short, Comedy, Fantasy, Horror, Sci-Fi
Skuespillere: Scott Whyte, Nolan North, Matthew Yang King, Chris Cox
Spilletid: 15 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.5

“Love, Death & Robots” har fået rigtig god IMDB-rating på 8,5 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra når den udkommer 15. marts, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Love, Death & Robots”.

Vær opmærksom på, at oplysninger og traileren til “Love, Death & Robots” er skrevet af vores computere – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Love, Death & Robots”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Love, Death & Robots” stadig kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar