King Kong

Resume: Peter Jacksons genudgivelse af denne klassiker, følger en gruppe eventyrlystne udforskere og filmproducere til Skull Island - hvor de leder efter en gigantisk gorilla

King Kong havde premiere på den danske udgave af Netflix den 4. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "King Kong" traileren

Se traileren for "King Kong" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Drama, Romance
Instruktør: Peter Jackson
Skuespillere: Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody, Thomas Kretschmann
Spilletid: 187 min
Sprog: English
Land: New Zealand, USA, Germany
IMDB-bedømmelse: 7.2
Rotten Tomatoes: 84%

Fra premieredatoen , som er 4. april, 2018, er en film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “King Kong”.

Vær opmærksom på, at ovenstående oplysninger og trailer til “King Kong” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “King Kong”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “King Kong” endnu kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar