Kevin Hart: Irresponsible

Resume: Han er tilbage på scenen. Kevin Hart er nu klar med sin udsolgte comedy tour, 'Irresponsible'. Stand-up-showet blev opført for 15.000 personer i O2 Arena i London, England. Hart kommer ind på sine venner, rejser... Og et år fyldt med uansvarlig opførsel.

Kevin Hart: Irresponsible havde premiere på den danske udgave af Netflix den 2. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Kevin Hart: Irresponsible" traileren

Se traileren for "Kevin Hart: Irresponsible" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Leslie Small
Skuespillere: Kevin Hart
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.5
Rotten Tomatoes: 100%

Fra premieredatoen på Netflix, som er 2. april, 2019, er en film som regel tilgængelig på Netflix i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Kevin Hart: Irresponsible”.

Læg mærke til, at ovenstående info og også traileren til “Kevin Hart: Irresponsible” er autooprettede – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Kevin Hart: Irresponsible”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Kevin Hart: Irresponsible” i skrivende stund kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar