(Sæson 1)

Jurassic World: Camp Cretaceous

Resume: Et animeret serie-spinoff til "Jurassic World" fra 2015. Her følger vi seks unge, som er udvalgt til en særlig lejrskole på den modsatte side af Isla Nublar. Men snart må de seks teenagers udvikle sig fra fremmede til venner og familie, hvis de skal overleve.

Jurassic World: Camp Cretaceous får premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2020 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Jurassic World: Camp Cretaceous" traileren

Se traileren for "Jurassic World: Camp Cretaceous" herunder:

Om serien

“Jurassic World: Camp Cretaceous” har fået en rigtig god IMDb rating på [imdb_rating] – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.
“Jurassic World: Camp Cretaceous” har fået rigtig god IMDB-rating på [imdb_rating] – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra premieredatoen på Netflix som er 31. december, 2020, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Jurassic World: Camp Cretaceous”.

Husk, at ovenstående info og trailer til “Jurassic World: Camp Cretaceous” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Jurassic World: Camp Cretaceous”. Desuden er det ikke sikkert, at “Jurassic World: Camp Cretaceous” stadig kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar