(Sæson 1)

Jurassic World: Camp Cretaceous

Resume: Et animeret serie-spinoff til "Jurassic World" fra 2015. Her følger vi seks unge, som er udvalgt til en særlig lejrskole på den modsatte side af Isla Nublar. Men snart må de seks teenagers udvikle sig fra fremmede til venner og familie, hvis de skal overleve.

Jurassic World: Camp Cretaceous får premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2020 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Jurassic World: Camp Cretaceous" traileren

Se traileren for "Jurassic World: Camp Cretaceous" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Adventure, Sci-Fi
Skuespillere: Paul-Mikél Williams, Sean Giambrone, Kausar Mohammed, Jenna Ortega
Spilletid: 24 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.4

Fra premieredatoen på Netflix som er 31. december, 2020, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Jurassic World: Camp Cretaceous”.

Læg mærke til, at informationer og også traileren til “Jurassic World: Camp Cretaceous” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Jurassic World: Camp Cretaceous”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Jurassic World: Camp Cretaceous” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar