(sæson 1)

Jupiter’s Legacy

Resume: Denne superhelte-serie er baseret på Mark Millars tegneserie, hvor en superhelt overtager kontrollen med regeringen. Herfra må næste generation af superhelte beslutte sig for, om de vil tilslutte sig eller bekæmpe regimet.

Jupiter’s Legacy havde premiere på den danske udgave af Netflix den 31. december, 2020 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2014
Genre: Short, Drama, Family
Instruktør: Carl Kotheimer
Skuespillere: Justine Beauchamp, Bill Cooper, Olivia Riley Day, Trent Fogleman
Spilletid: 12 min
Sprog: English
Land: USA

Fra når den udkommer 31. december, 2020, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Jupiter’s Legacy”.

Vær opmærksom på, at oplysninger og også trailer til “Jupiter’s Legacy” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Jupiter’s Legacy”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Jupiter’s Legacy” endnu kan streames på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar