(sæson 1)

Jupiter’s Legacy

Resume: Denne superhelte-serie er baseret på Mark Millars tegneserie, hvor en superhelt overtager kontrollen med regeringen. Herfra må næste generation af superhelte beslutte sig for, om de vil tilslutte sig eller bekæmpe regimet.

Jupiter’s Legacy får premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2020 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2014
Genre: Short, Drama, Family
Instruktør: Carl Kotheimer
Skuespillere: Justine Beauchamp, Bill Cooper, Olivia Riley Day, Trent Fogleman
Spilletid: 12 min
Sprog: English
Land: USA

Fra når den udkommer 31. december, 2020, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Jupiter’s Legacy”.

Husk, at informationer og traileren til “Jupiter’s Legacy” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Jupiter’s Legacy”. Desuden er det ikke sikkert, at “Jupiter’s Legacy” endnu kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar