Jim & Andy: The Great Beyond

Resume: Igennem sin præstation som Andy Kaufman i "Man on the Moon" ser skuespiller Jim Carrey på emner som meningen med livet, virkeligheden, identitet og karrieren.

Jim & Andy: The Great Beyond havde premiere på den danske udgave af Netflix den 17. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Jim & Andy: The Great Beyond" traileren

Se traileren for "Jim & Andy: The Great Beyond" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Chris Smith
Skuespillere: Jim Carrey, Danny DeVito, Milos Forman, Peter Bonerz
Spilletid: 94 min
Sprog: English, East-Greenlandic
Land: USA, Canada
IMDB-bedømmelse: 7.7
Rotten Tomatoes: 94%

Fra , når den udkommer 17. november, 2017, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Jim & Andy: The Great Beyond”.

Vær opmærksom på, at info og traileren til “Jim & Andy: The Great Beyond” er autogenererede – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Jim & Andy: The Great Beyond”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Jim & Andy: The Great Beyond” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar