Jack Reacher: Never Go Back

Resume: Da hans veninde bliver anklaget for mord, mistænker Jack Reacher en konspiration som gerningsmanden - og snart flygter Jack Reacher sammen med sin veninde.

Jack Reacher: Never Go Back havde premiere på den danske udgave af Netflix den 2. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Jack Reacher: Never Go Back" traileren

Se traileren for "Jack Reacher: Never Go Back" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Edward Zwick
Skuespillere: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge, Danika Yarosh
Spilletid: 118 min
Sprog: English, Ukrainian
Land: China, USA
IMDB-bedømmelse: 6.1
Rotten Tomatoes: 37%

Fra premieredatoen på Netflix, som er 2. juli, 2018, er en serie og film som regel online på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Jack Reacher: Never Go Back”.

Husk, at oplysninger og trailer til “Jack Reacher: Never Go Back” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Jack Reacher: Never Go Back”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Jack Reacher: Never Go Back” stadig kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar