It

Resume: Det nye remake af Stephen Kings "It" - på dansk kendt som "Det onde" - der handler om børn, som forsvinder i en by, hvilket får en gruppe børn af 'tabere' til at se deres største frygt i øjnene - en morderisk, frygtindgydende, skrækindjagende klovn.

It havde premiere på den danske udgave af Netflix den 9. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "It" traileren

Se traileren for "It" herunder:

Om filmen

“It” har fået en rigtig god IMDb rating på [imdb_rating] – hvilket gør den til en af de højst vurderede film de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.
“It” har fået en høj rating på IMDB - på [imdb_rating] – der placerer filmen blandt de øverste top 50 på IMDb.

Fra premieredatoen på Netflix, som er 9. juli, 2018, er en serie og film som regel online på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “It”.

Husk, at info og også trailer til “It” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “It”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “It” i skrivende stund kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar