(Sæson 1)

Insatiable

Resume: En mobbet teenage-pige udvikler sig til en skønhedsdronning for at få hævn i samarbejde med en træner, der snart må indse, at han har sagt ja til mere, end han kan gabe over.

Insatiable havde premiere på den danske udgave af Netflix den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Insatiable" traileren

Se traileren for "Insatiable" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2018–2019
Genre: Comedy, Drama, Thriller
Skuespillere: Dallas Roberts, Debby Ryan, Christopher Gorham, Kimmy Shields
Spilletid: 45 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.5

Fra når den udkommer 11. oktober, 2019, er en serie som regel tilgængelig på Netflix i op til 1 år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Insatiable”.

Vær opmærksom på, at ovenstående oplysninger og også traileren til “Insatiable” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Insatiable”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Insatiable” endnu kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar