Idiocracy

Resume: To helt almindelige amerikanske borgere bliver ved en fejl sendt til 2505, finder fremtidens befolkning fordummet - og de er pludselig jordens klogeste mennesker.

Idiocracy havde premiere på den danske udgave af Netflix den 25. januar, 2006 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Idiocracy" traileren

Se traileren for "Idiocracy" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2006
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Mike Judge
Skuespillere: Luke Wilson, Maya Rudolph, Dax Shepard, Terry Crews
Spilletid: 84 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.6
Rotten Tomatoes: 74%

Fra premieredatoen , som er 25. januar, 2006, er en film som regel online på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Idiocracy”.

Vær opmærksom på, at oplysninger og traileren til “Idiocracy” er auto-skrevet – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Idiocracy”. Derudover er det ikke sikkert, at “Idiocracy” i skrivende stund kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar