(Sæson 1)

Hyperdrive

Resume: "Hyperdrive" er virkelighedens "Fast & Furious". Her samles modige kørere fra hele verden for at teste grænser af i specialbyggede biler på den største og vildeste forhindringsbane for biler nogensinde. I denne nye, originale konkurrenceserie fra Netflix vil køreevner, mekanisk kreativitet og mental styrke blive sat på prøve i en åben turnering, hvor der både skal bygges og køres. Mange vil konkurrere, men kun én vil blive Hyperdrive-mester.

Hyperdrive får premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Hyperdrive" traileren

Se traileren for "Hyperdrive" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Skuespillere: Michael Bisping
Sprog: English
Land: USA

Fra når den udkommer 21. august, 2019, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Hyperdrive”.

Læg mærke til, at ovenstående oplysninger og også traileren til “Hyperdrive” er auto-skrevet – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Hyperdrive”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Hyperdrive” i skrivende stund kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar