(Sæson 1)

Hyperdrive

Resume: "Hyperdrive" er virkelighedens "Fast & Furious". Her samles modige kørere fra hele verden for at teste grænser af i specialbyggede biler på den største og vildeste forhindringsbane for biler nogensinde. I denne nye, originale konkurrenceserie fra Netflix vil køreevner, mekanisk kreativitet og mental styrke blive sat på prøve i en åben turnering, hvor der både skal bygges og køres. Mange vil konkurrere, men kun én vil blive Hyperdrive-mester.

Hyperdrive havde premiere på den danske udgave af Netflix den 21. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Hyperdrive" traileren

Se traileren for "Hyperdrive" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Skuespillere: Stacey-Lee May, Michael Bisping, Lindsay Czarniak, Rutledge Wood
Spilletid: 29 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.1

“Hyperdrive” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,1 – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra når den udkommer 21. august, 2019, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Hyperdrive”.

Læg mærke til, at ovenstående oplysninger og også traileren til “Hyperdrive” er auto-skrevet – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Hyperdrive”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Hyperdrive” i skrivende stund kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar