(Sæson 1-2-3-4-5-6)

House of Cards

Resume: En brutal politiker vil gøre alt for at erobre magten i Washington, D.C. Serien har vundet priser ved Emmy og Golden Globe.

House of Cards havde premiere på den danske udgave af Netflix den 2. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "House of Cards" traileren

Se traileren for "House of Cards" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2013–2018
Genre: Drama
Skuespillere: Robin Wright, Michael Kelly, Kevin Spacey, Justin Doescher
Spilletid: 51 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.7

“House of Cards” har fået en høj rating på IMDB - på 8,7 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra når den udkommer 2. november, 2018, er en serie som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “House of Cards”.

Husk, at info og trailer til “House of Cards” er auto-skrevet – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “House of Cards”. Desuden er det ikke sikkert, at “House of Cards” endnu kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar