Homecoming: A Film by Beyoncé

Resume: En musik-dokumentar, der handler om Beyoncés Coachella-optræden i 2018 - fra kreativt koncept til kulturel bevægelse.

Homecoming: A Film by Beyoncé havde premiere på den danske udgave af Netflix den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Homecoming: A Film by Beyoncé" traileren

Se traileren for "Homecoming: A Film by Beyoncé" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Beyoncé, Ed Burke(co-director)
Skuespillere: Beyoncé, Joe Brown, Marvin Brown, Nirine S. Brown
Spilletid: 137 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.5
Rotten Tomatoes: 98%

Fra premieredatoen , som er 17. april, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Homecoming: A Film by Beyoncé”.

Vær opmærksom på, at ovenstående info og traileren til “Homecoming: A Film by Beyoncé” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Homecoming: A Film by Beyoncé”. Desuden er det ikke sikkert, at “Homecoming: A Film by Beyoncé” endnu kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar