Hold the Dark

Resume: Ulve-eksperten Russell Core bliver kaldt til Alaska for at lede efter ulve, der har taget en lokal dreng. Men den søgen erstattes snart af andre mystiske hændelser.

Hold the Dark havde premiere på den danske udgave af Netflix den 28. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Hold the Dark" traileren

Se traileren for "Hold the Dark" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Jeremy Saulnier
Skuespillere: Beckam Crawford, Riley Keough, Jeffrey Wright, Michael Tayles
Spilletid: 125 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 5.6
Rotten Tomatoes: 70%

Fra premieredatoen , som er 28. september, 2018, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Hold the Dark”.

Husk, at info og også traileren til “Hold the Dark” er auto-skrevet – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Hold the Dark”. Desuden er det ikke sikkert, at “Hold the Dark” stadig kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar