High Flying Bird

Resume:

Sports-agenten Ray Burke (André Holland) er fanget i midten af en strejke i amerikansk basketball. Ligaen og spillerne kan ikke enes. Nu må Ray på 72 timer finde en løsning med en vovet plan, der kan forandre spillet for altid.

High Flying Bird havde premiere på den danske udgave af Netflix den 8. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "High Flying Bird" traileren

Se traileren for "High Flying Bird" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Steven Soderbergh
Skuespillere: André Holland, Melvin Gregg, Eddie Tavares, Farah Bala
Spilletid: 90 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.2
Rotten Tomatoes: 92%

Fra , når den udkommer 8. februar, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “High Flying Bird”.

Læg mærke til, at oplysninger og også traileren til “High Flying Bird” er skrevet af vores computere – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “High Flying Bird”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “High Flying Bird” endnu kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar