High Flying Bird

Resume:

Sports-agenten Ray Burke (André Holland) er fanget i midten af en strejke i amerikansk basketball. Ligaen og spillerne kan ikke enes. Nu må Ray på 72 timer finde en løsning med en vovet plan, der kan forandre spillet for altid.

High Flying Bird havde premiere på den danske udgave af Netflix den 8. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "High Flying Bird" traileren

Se traileren for "High Flying Bird" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Steven Soderbergh
Skuespillere: Michelle Ang, Farah Bala, Zazie Beetz, Bobbi A Bordley
Spilletid: 90 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.4

Fra premieredatoen , som er 8. februar, 2019, er en film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “High Flying Bird”.

Vær opmærksom på, at informationer og trailer til “High Flying Bird” er auto-skrevet – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “High Flying Bird”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “High Flying Bird” endnu kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar